Over ons

Ons bedrijf is opgericht in 2014 vooral uit het oogpunt van optimale serviceverlening richting onze klanten. De meeste klanten worden al jarenlang door ons bediend maar nu eindelijk naar onze kwaliteitsmaatstaven. Zoals vermeld hebben we kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en werken daarom samen met betrouwbare partners. Na vragen vanuit de markt is er besloten om zelf te gaan ondernemen en in 2014 is de kogel door de kerk gegaan. We hopen en vertrouwen erop, om samen met u, een reeks van jaren een relatie te mogen onderhouden. We groeien zó snel dat we een half jaar na de opening naar een groter pand zijn gegaan, meer dan verdubbeld in oppervlakte, maar op slechts 50 meter van ons “oude” adres.

Jan Bierman, directeur/eigenaar: wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in diverse vormen van techniek, hydrauliek, pneumatiek, draaien, reviseren van hydraulische componenten, enz. Uiteraard zijn we in het bezit van de vereiste VCA- en vakbekwaamheids certificaten. Vanzelfsprekend zijn we lid van de metaalunie en volledig gecertificeerd keuringsstation voor: Land-, tuin-, park-, en bouwmachines, autolaadkranen tot 10 ton/meter, grondverzetmachines, heftrucks en NEN 3140 arbeidsmiddelen (boormachines, slijptollen enz.)

Voor info, advies, contact kunt u een email sturen naar: info@janbiermanmultitechniek.nl of direct persoonlijk contact via 0226 – 745936


Onze geschiedenis

2022
2017
RVKR3384
janbiermanmultitechniek